Atmosphere nursery

We leven nog grotendeels met een architectuur gericht op oppervlakkige schoonheid en droge functionaliteit. Espaliers speelt in op het levende aspect hiervan en dit in zijn meest verfijnde vorm.
Belangrijke leefzones, hoe klein of hoe groot, daarvoor ontwikkelen wij oplossingen.
We geloven rotsvast dat onze fijne groenwaren een meerwaarde zijn bij het ontwerpen of renoveren van betere, mooiere en hoogkwalitatieve leefomgevingen.
Meer nog, onze groene buffers zullen ervoor zorgen dat dichter bij elkaar wonen aangenamer wordt. Wij kweken er de storende kantjes van de samenleving van af en tergelijkertijd maken we die dieper, mooier en groener.
Doe mee!
Ben je particulier, ontwerper, aanlegger, designer, architect in welke specialisatie dan ook?
Voor verfijnde, veeleisende projecten hebben we bomen die de klassieke oplossingen overstijgen.

 

 

Het espaliers team

Samen met vrienden, de voeten in het zand, wachtend op de golven.
Timing en positionering. Als surfer is de zoektocht naar de juiste plaats op het juiste moment al jaren deel van mijn zijn. De mogelijkheid om je te isoleren of je juist terug te trekken met de juiste mensen, de focus te verleggen naar wat op dat moment telt en, heel belangrijk, voelen dat je deel van de natuur bent. Dat zijn de ingrediënten voor een goed gevoel.

Vroeger, als jonge boomkweker voelde ik snel dezelfde zoektocht bij mijn klanten.
"Op welke manier neem ik storende elementen weg uit mijn dagelijkse leefomgeving?"
Het werd mijn doel om bomen te kweken die storende elementen kunnen bufferen, filteren of verbergen. Bomen te kweken die artificiële oplossingen kunnen vervangen, verzachten of accentueren. En dit lukte. Meer nog, op dit moment willen we pioniers blijven in het allerfijnste groen en onze klanten de beste oplossing aanbieden. We doen dit met wat wij noemen de 'We'- visie. We hebben een structuur opgebouwd met open- minded mensen en partners die geloven in een nieuwe eigen ontwikkelde architectuur. Samen creëren en cultiveren wij de kwalitatieve leefomgevingen van de toekomst.

Tom

 

 

Tom bracht me de liefde voor de groene leefomgevingen bij. Het kweken van zijn vernieuwende groene experimenten, ervaren dat er nog mensen begaan zijn met het 'groen' in hun omgeving, het geeft ons energie.
Voor mij, als muzikante, heeft het creëren van groene ruimtes veel gelijkenissen met het compeneren in de muziek. Ruimtes worden gevuld met schoonheid, sfeer,... De details zijn belangrijk, de mogelijkheden enorm. Door de vele jaren ervaring op het veld kennen we als geen ander onze bomen. Samen met de klant de juiste keuzes maken en zo dé unieke oplossingen kunnen bieden per project, dat is hetgene waar espaliers voor staat.

Bérengère 

© Espaliers. Webdesign by Webatvantage. Sitemap. Disclaimer.
top